SNS

Topman Hamers van ING krijgt er 50% salaris bij.

  • 8 maart 2018
  • 80 Reacties
  • 40682 Keer bekeken


Toon eerste bericht

80 reacties

Er komt steeds meer gesjoemel boven water. Ook op het gebied van de dividendbelasting. Zie: https://www.ftm.nl/artikelen/fiod-onderzocht-cumex-al-in-2005?share=1&utm_source=Follow%20the%20Money&utm_campaign=f3ba856873-EMAIL_CAMPAIGN_2019_02_28_11_52&utm_medium=email&utm_term=0_4571d2c3f6-f3ba856873-241348089
Met in het achterhoofd de reportage van Zembla.
En dan moeten de consumenten vertrouwen hebben in de financiele sector, middels PSD2 en zo...
Nu zijn de voorwaarden van de ING aangepast je krijgt gepersonaliseerde reclame te zien TENZIJ je dit zelf uitzet. Over deze opt-out actie kun je op tweakers veel lezen. Blij dat ik daar alleen een slapende rekening heb. Zal eens kijken of ik binnenkort een aanbieding van BeterBed krijg.
Ik ben jaaaren geleden persoonlijk al vertrokken bij ING, en sinds 24 mei is de zakelijke rekening die ik als penningmeester van een vereniging beheer, eveneens afgesloten.

Wat een gotspe: "Gerechtvaardigd belang is ook een wettelijke grondslag die gebruikt kan worden voor direct marketing"
De hele AVG kan zo wel de prullenbak in, nu kan iedereen er onderuit.
Reputatie 5
Badge +4
Nu zijn de voorwaarden van de ING aangepast je krijgt gepersonaliseerde reclame te zien TENZIJ je dit zelf uitzet. Over deze opt-out actie kun je op tweakers veel lezen.

Goedemiddag @eRik19,

Het nieuws van gisteren was me inderdaad ook niet ontgaan, met name via Twitter kreeg ik bezorgde berichten over de aangepaste voorwaarden bij ING. Deze mensen heb ik laten weten dat onze privacyregels onaangepast blijven. In de datavisie van SNS staat onder andere dat we altijd zo transparant mogelijk zijn, bijvoorbeeld over hoe je data wordt ingezet om onze dienstverlening te verbeteren. Je bent zelf eigenaar van je persoonsgegevens. Het zijn jouw data, dus jij bepaalt. Je privacy staat voorop en daar mag je ons altijd aan houden.
dat we altijd zo transparant mogelijk zijn, bijvoorbeeld over hoe je data wordt ingezet om onze dienstverlening te verbeteren. Je bent zelf eigenaar van je persoonsgegevens. Het zijn jouw data, dus jij bepaalt. Je privacy staat voorop en daar mag je ons altijd aan houden.

Gevaarlijke uitspraak, Evelyn, want in bank's ogen voldoet ING ook aan deze voorwaarden: ze doen het niet stiekem, ze vertellen wat ze gaan doen, en de klant mag het uitzetten en is daarmee de baas. ING verschuilt zich dus keurig achter de wettelijke regels (zij het in een enigszins vrije interpretatie), en dat doet SNS ook. Denk aan de PSD2-discussie over het achterdeurtje. Het enige echte verschil is de opt-in / opt-out.

Reageer