SNS

SNS niet door de bank genomen: klantvriendelijkste bank van Nederland!

  • 22 april 2016
  • 28 Reacties
  • 30089 Keer bekeken


Toon eerste bericht

28 reacties

Jammer dat ze mij niet benaderd hebben voordat onderzoek. Want zo klant vriendelijk is de SNS bank niet. Filialen in de dorpen verdwijnen en ik moet dan 20 km verderop reizen om wat te regelen bij een SNS "winkel" wat moet ik nou met een SNS "winkel" ? Ik had liever de gewone bank gehad , zo slecht en klant onvriendelijk ,je zult maar oud zijn ben je haast verplicht om je kinderen te vragen als ze met je mee willen. Pinautomaat van de SNS bank verdwijnt in het dorp zomaar van het ene moment op het andere moment zonder dat we op de hoogte worden gebracht,ook zo klant onvriendelijk. Het spijt mij SNS Bank,maar wij zijn van plan om over te stappen naar een andere bank terwijl ik toch al 40 jaar bij deze bank (en voorganger ) was. Ik ken een andere bank die een stuk klantvriendelijker is.
Badge
Beste Thunderstorm, eigenlijk kan ik je alleen maar op alle punten die je aanvoert gelijk geven. Waar ik echter heel nieuwsgierig naar ben, is de naam van die bank die 'een stuk klantvriendelijker is'. Zo'n bank zou mij ook wel passen. Helaas is tegenwoordig de één nog beroerder als de ander en het lijkt wel alsof ze elkaar daarmee de loef willen afsteken. Dus mocht jij de witte raaf hebben gevonden dan zou je er menigeen een groot plezier mee doen de naam daarvan te openbaren. Ik reken op je.
ik ben volgens mij al sinds 2005 klant van SNS.....enne ik ben tot nu toe trots dat sns mijn bank is..heb totaal geen opmerkingen. heb in al die jaren goede ervaringen met de bank....ook met de medewerkers...

Reageer