SNS

Sticky

Red je favoriete tent

  • 17 maart 2020
  • 0 Reacties
  • 175 Keer bekeken
Red je favoriete tent
Reputatie 5
Badge +4

Restaurants sloten zondag 15 maart hun deuren voor gasten om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan. Een maatregel die hard aankomt voor horecaondernemers. Inmiddels zijn er aardig wat initiatieven in het land om de horeca een steuntje in de rug te geven. Wees geen krent en red je favoriete tent.
 Lama Lama
Zo ook  Lama Lama het de hoogste tijd om de horeca te ondersteunen. Help je favoriete restaurant door deze zware financiële tijd heen. Doneer een gerecht, zo wordt dineren voor nu even doneren. Staat jouw favoriete restaurant nog niet in het overzicht? Voeg dan het restaurant toe.
Op die manier help je de eigenaar van jouw favoriete stek en kun je over een poosje zelf weer genieten van lekkere gerechten en samen uit eten gaan. Dineren is Doneren is een initiatief zonder winstoogmerk van horeca liefhebbers Lama Lama. Iedereen in Nederland kan meedoen. Je helpt ook door anderen te laten weten dat zij hun (lokale) horeca ondernemer kunnen ondersteunen. 
 Steun de keukens
Met de website steundekeukens.nl hoopt een Utrechtse vriendengroep restaurants een steuntje in de rug te geven. Op de website kun je restauranteten bestellen, dat wordt bezorgd of afgehaald. Je kunt per stad zien waar nog restauranteten kan worden besteld. Tot nu toe staan er restaurants in Utrecht, Amsterdam en Leiden op de lijst. Zelf kun je als bezoeker van de website ook restaurants toevoegen waarvan bekend is dat zij open zijn voor bezorging of afhaal. Zo komen er steeds meer opties bij. De website wordt volledig op vrijwillige basis door de vriendengroep gerund.
 #helpdehoreca
Via helpdehoreca.nl kun je jouw favoriete horecazaak helpen door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra hun deuren weer open gaan. De website werkt heel eenvoudig. Je typt je woonplaats, postcode of favoriete horecazaak in een zoekbalk n je ziet meteen het resultaat. Je kunt meteen doorklikken en de waardebon online bestellen. De waardebon is onbeperkt houdbaar. De website is een initiatief van heel veel horecapartners, Koninklijke Horeca Nederland en Gifty.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer