SNS

Blauw Helpt - Vrijwilligerswerk door KLM’ers

  • 23 maart 2020
  • 0 Reacties
  • 295 Keer bekeken
Blauw Helpt - Vrijwilligerswerk door KLM’ers
Reputatie 5
Badge +4

Vliegend hart
De druk op de Nederlandse zorg is groot. Van zorginstelling en ziekenhuis, tot mantelzorg en de voedselbank. Voor iedereen zijn de gevolgen van het coronavirus voelbaar. De komende tijd zal het KLM personeel minder werken dan normaal. Terwijl andere Nederlanders dubbel zo hard moeten werken om voor mensen te zorgen die hard hulp nodig hebben.

Blauw Helpt
Omdat veel KLM’ers vrijwillig willen helpen, is onlangs het initiatief Blauw Helpt van start gegaan. De achtergronden van de vliegers, cabine- en grondpersoneel lopen uiteen en zijn zeer divers. Vandaar dat het KLM personeel voor veel mensen het verschil kan maken en zij graag een steentje willen bijdragen. Er zijn talloze manieren waarop hulp en vrijwilligerswerk aangeboden kan worden. Blauw Helpt gaat op zoek naar een goede match in de regio en brengt verschillende partijen en mensen met elkaar in contact.
 


Met liefde
Alle beetjes helpen. Wil je bijvoorbeeld een kaartje sturen naar je oma, opa of iemand die een kaartje verdient omdat diegene zich zo hard inzet in deze tijd? Een van de vrijwilligers maakt een kaart en stuurt deze met liefde op.

Meld je aan
Lijkt het je wat om je vrije tijd te besteden aan het helpen van mensen in je omgeving? Blauw Helpt kan je hulp goed gebruiken. Lees hier meer of meld je vliegensvlug aan. Dank je wel!


0 reacties

Geen reactie

Reageer