SNS

Doe je mee met Eurowijs Kids? Dé leukste website over geld

  • 20 maart 2020
  • 0 Reacties
  • 56 Keer bekeken
Doe je mee met Eurowijs Kids? Dé leukste website over geld
Reputatie 5
Badge +4

Eurowijs
Speciaal voor kinderen is er Eurowijs Kids. Dé leukste website over geld met rekenoefeningen en leuke spelletjes. Ook kun je een - supertof - spreekbeurtpakket over geld aanvragen. En voor de docenten en bestuurders in het onderwijs is er Eurowijs.nl, de plek om Eurowijs lesmateriaal gratis te bestellen.

Blik op morgen
Ze hoeven echt niet allemaal topbeleggers of bankiers te worden. Maar kinderen die goed leren omgaan met geld, hebben daar hun leven lang profijt van. Reden voor de Volksbank om de samenwerking met scholen aan te gaan en onze kennis over geld te delen. Scholen bereiken onze jongere, toekomstige generatie het makkelijkst én bereiken automatisch kinderen uit alle lagen van de bevolking.

Ook voor thuis!
Kleuters kleuren, tellen en zingen, terwijl het bij groep 8 gaat over de mobiele telefoon en vreemde valuta. Er zijn filmpjes over pinnen, boeven, ruilen, sparen, uitgeven en de invloed van reclame. Het komt allemaal aan bod. En nu de scholen dicht zijn, kunnen je kinderen Eurowijs Kids óók thuis gebruiken.

 

Geldproblemen voorkomen
Het is heel belangrijk dat kinderen goed leren omgaan met geld, zeker in dit digitale tijdperk waarin geld veelal onzichtbaar is. Dus! Schouders eronder met Eurowijs en samen aan de slag zodat je kinderen kunnen opgroeien tot zelfbewuste mensen, zonder geldproblemen. Beter voor elkaar met Eurowijs. 

Het lesmateriaal is gratis
Eurowijs is een initiatief van de Volksbank. Met merken als ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS staan we voor bankieren met de menselijke maat. Samen, maar ieder op zijn eigen manier, kiezen we ervoor om duurzaamheid als uitgangspunt te nemen voor de toekomst. Dat doen we om mensen inzicht, overzicht en vooruitzicht in geldzaken te bieden en met onze hulp financieel weerbaar te maken.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer