SNS

Beantwoord

Gepersonaliseerde bankpas

  • 6 februari 2020
  • 7 Reacties
  • 2421 Keer bekeken

Klopt het dat de nieuwe gepersonaliseerde bankpas eruit ziet als bijgesloten afbeelding? En dat de foto dus niet meer de hele pas beslaat? Mijn huidige bankpas is juist zo ontzettend mooi en eigen! En nu zo’n mega maestro logo, plus een derde gevuld met paars en blauw. Word er verdrietig van. Mijn pas moet binnenkort vervangen worden, maar nu komt geen enkele afbeelding meer mooi weergegeven op de kaart. Waarom is dit zo opzichtig veranderd? 

 

icon

Beste antwoord door Sven SNS 7 februari 2020, 12:23

Goedemorgen @aekiameh, het is duidelijk dat een mooie foto jou meer zegt dan 1000 woorden. Om het merk SNS uit te breiden is er gekozen om dit ook op de Persoonlijke pas nadrukkelijker naar voren te laten komen. Er blijft nog steeds een groot gedeelte over voor je foto. Heb je al een mooie afbeelding in gedachten voor je nieuwe pas?

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 3

Goedemorgen @aekiameh, het is duidelijk dat een mooie foto jou meer zegt dan 1000 woorden. Om het merk SNS uit te breiden is er gekozen om dit ook op de Persoonlijke pas nadrukkelijker naar voren te laten komen. Er blijft nog steeds een groot gedeelte over voor je foto. Heb je al een mooie afbeelding in gedachten voor je nieuwe pas?

Goedemorgen @aekiameh, het is duidelijk dat een mooie foto jou meer zegt dan 1000 woorden. Om het merk SNS uit te breiden is er gekozen om dit ook op de Persoonlijke pas nadrukkelijker naar voren te laten komen. Er blijft nog steeds een groot gedeelte over voor je foto. Heb je al een mooie afbeelding in gedachten voor je nieuwe pas?

Maar waarom rekeningnummer e.d. allemaal in zo’n opzichtige dikke blauwe banner? Ik kan ergens nog begrijpen dat jullie SNS zelf zichtbaar willen laten zijn, (al vond ik dat op mijn huidige pas prima te zien) maar nu beslaat dit alles een derde van de kaart. Ik ben al even bezig geweest met een afbeelding, maar de plaatsing van én die dikke banners, én het maestro logo, zorgt dat er  veel ruimte al bedekt is. Foto’s komen daardoor niet meer mooi uit. Mijn huidige pas liet me de gehele afbeelding over de gehele kaart plaatsen, met daar overheen subtiel mijn gegevens, het logo en het maestro logo. Vind het echt heel erg jammer dat het allemaal zo opzichtig is geworden. 

Reputatie 4
Badge +1

ik vind dat aekiameh wel een punt heeft eigenlijk. Dit is toen gebeurd toen de pasjes van horizontaal, verticaal georienteerd werden.

Ik zou de SNS ter overweging willen mee geven:

  • Plaats Meastro logo achter op
  • Plaat Rekeningnummer en naam zonder blauwe achtergrond, dus transparant met ook ruimte voor de eigen foto

Je kan zeggen doe niet zo moeilijk maar customizen is steeds meer een ding en mensen willen dit gewoon.

Ik moet zeggen dat ik ook een beetje teleurgesteld was toen ik vorig jaar een nieuwe pas nodig had.

Inderdaad. De ‘verticale’ pas is beduidend minder mooi geworden. En ik weet wel, het is ‘maar’ een pasje, maar toch. @Koos, Is dit onderwerp te zwaar voor de klantenraad?

Ik kan het noemen, maar ik vind het zelf moeilijk om dit nu een hoge prioriteit toe te kennen.

Wellicht als voorbeeld van zaken die heel goed te toetsen zijn in de community maar ons toch overvallen. Zoals veel kwesties.

Ben ik met je eens. Wij worden te vaak ‘overgeslagen’ en krijgen daardoor het gevoel niet mee te tellen. Dus ik houd het voorlopig weer voor gezien hier op de community. Good goan.

Reageer