SNS

Beantwoord

Mijn SNS Wereldpas wordt minder geaccepteerd

  • 15 mei 2015
  • 81 Reacties
  • 33736 Keer bekeken


Toon eerste bericht

81 reacties

Wij zijn nu (12 augustus 2019) in Bulgarije en onze v pay pas wordt ook niet overal geaccepteerd. Bij veel winkels niet, ook niet in de grote plaatsen Sofia en Varna. Ook bij geldautomaten bij banken niet. Alleen de v pay met geel vinkje erop, maar die hebben we niet. Erg vervelend.
En trouwens mijn zoon heeft gelukkig een Maestro kaart bij zich en de ze werkt overal tot nu toe in Bulgarije.
Reputatie 1
Goedemiddag @Maartenvk,

Ben je aan het genieten van een vakantie in Bulgarije? Met je V PAY-pas zou dit geen probleem moeten zijn aangezien de meeste geldautomaten in Bulgarije V PAY accepteren. Zolang het V PAY-logo op de automaat staat, met of zonder geel vinkje, kun je er terecht met je betaalpas. Dat je niet kunt pinnen, heeft dus mogelijk een andere oorzaak. Wat voor melding krijg je als je probeert te pinnen? Als je je postcode, huisnummer, achternaam, geboortedatum en het 3-cijferige pasnummer van je betaalpas mailt naar webcare@sns.nl, dan kijk ik of er iets met je pas aan de hand is. In de onderwerp regel vermeld je 'Community - V PAY - Maartenvk'.
Bij bank melding in het Engels dat mijn pas niet wordt geaccepteerd, maar dat is niet altijd, maar wel heel vaak. Bij winkels en restaurants ook bij ene wel bij de andere niet. Melding kan ik niet lezen, want die zijn in Bulgaarse letters.
Reputatie 3
Badge
Hou er rekening mee dat het logo op je pas ook op de geldautomaat moet staan. Hier vind je de geldautomaten waar je terecht kunt met je V PAY-pas. Met het Cyrillisch schrift ben ik ook niet bekend, dus met de meldingen kan ik je ook niet verder helpen. Hopelijk lukt het om via de link een goede automaat te vinden, zodat alle transacties niet meer via je zoon hoeven te verlopen. Fijne vakantie nog.
Bedankt Sven, voor het overzicht, maar er staan toch banken bij waar het mij niet is gelukt om geld op te nemen. Wel met de pas van mijn vrouw, maar die kan ook niet bij alle winkels pinnen, waar wel duidelijk v pay pinpas opstaat. We zijn nu weer terug in Nederland, en we gaan wel even langs bij een sns winkel, daar worden we altijd goed en snel geholpen. Wel bedankt voor je snelle reactie.

Reageer