SNS

Gebruik jij het huishoudboekje?

  • 28 april 2016
  • 107 Reacties
  • 16020 Keer bekeken


Toon eerste bericht

107 reacties

kan ik daar ook vragen over kwijt
Hoi willem1en,

Welkom op de community, leuk dat je je hebt aangemeld. Natuurlijk kun je hier je vragen kwijt over het huishoudboekje. Wat kan ik voor je doen?

Om wegwijs te worden lees je het topic Welkom op de community door. In de Koffiekamer kom je meer te weten over andere leden en stel je jezelf voor.
Hey wat toevallig daar heb ik ook vragen over(denk ik)!
Ik mis de optie om mijn spaargeld uit te zetten als inkomsten of kosten, hierdoor lijkt het namelijk soms alsof ik heel veel inkomsten of heel veel uitgaven heb. Terwijl ik alleen maar geld heb overgemaakt naar mijn spaarrekening.
Hoi Zemoi,

Je vraag heb ik verplaatst naar het topic dat gaat over het huishoudboekje. Een klein jaar geleden had het aanpassen van de categorieën in het huishoudboekje geen prioriteit. Ik vraag na wat de status daarvan is.
Ik vind het Huishoudboekje op zich heel makkelijk alleen ik mis uitgebreidere overzichten.
Kan dit of is het beperkt tot wat ik op het scherm zie.
Hoi Klaas Spreen,

Je vraag heb ik verplaatst naar het topic over het huishoudboekje. Naar wat voor overzichten ben je op zoek?
Indelen werkt niet slim genoeg, ik gebruik daarom nog steeds AFAS personal. Immers ik heb veel categoriseren (iets teveel eigenlijk), maar dan komt het huishoudboekje niet meer voorstellen met vergelijkbare transacties. Of niet slim genoeg, dan vraagt hij 'alle betalingen naar rekeningnummer: NL x SNSB ..'.

AFAS is gewoon wat intelligenter.

Reageer