SNS

Nieuwe voorwaarden en de 2 keuzes

  • 28 juli 2020
  • 4 Reacties
  • 147 Keer bekeken

Beste iedereen

 

Vandaag ontving ik een mailbericht, keurig netjes overigens want bij de ING zie ik 360 ongelezen berichten staan nu, dat er vanaf binnenkort maar 2 betaalrekeningen kunnen bij de SNS. Op zich prima maar ik voel me helemaal gedrongen in het vakje waar ik meer moet betalen per maand. Per jaar toch ook best een bedrag aangezien er geen rente meer op mijn geld wordt gegeven… Ook de tekst an sich is heel verwarrend, komma wordt gebruikt waardoor de impressie is dat er geen 2 maar 3 mogelijkheden zijn. Daarnaast wordt de duurdere rekening en al de voordelen heel goed uitgelegd ( nooit geweten dat ik nu al überhaupt aankoopgarantie 30 dagen heb!? best jammer ) De ene rekening is heel goed te zien met alle ins en outs maar de goedkopere rekening is totaal onderbelicht. Wat voor rekening heb ik dan met welke voorwaarden als ik niet voor de € 3 plus per maand rekening ga? Ik wordt door SNS in een bepaalde hoek gedreven en juist om dat niet meer te hoeven voelen ( ABNAMRO) heb ik voor SNS bankieren gekozen


4 reacties

Reputatie 3

Goedemorgen @arja11 het laatste wat we willen is je iets opdringen en verwarrende berichten willen overgeven met betrekking tot de 2 betaalrekeningen. Hier vergelijk je beide rekeningen en zie je het verschil in 1 oogopslag. Onder het overzicht staan de voorwaarden van beide rekeningen. Daarnaast ben je altijd vrij om je rekening om te zetten van compleet naar basis en andersom.

Kan je onder het woordje hier een link plaatsen dan?

Hier vergelijk je beide rekeningen en zie je het verschil in 1 oogopslag.

Reputatie 1

Sorry @arja11 dat de link niet goed is weergegeven. Hier alsnog de link: https://www.snsbank.nl/particulier/betalen/je-betaalrekening-omzetten.html Als je op ‘Meer informatie’ klikt, dan vind je de voorwaarden.

Ach laten we eerlijk tegen elkaar blijven. Dit is gewoon een manier om óf meer geld uit de klanten te halen en/óf de klanten voor nieuwe voorwaarden te laten tekenen.

Ik zie werkelijk geen functioneel verschil tussen wat ik had en Basis, dus kies ik voor Basis en moet dan akkoord gaan met nieuwe voorwaarden, die ook niet helder zijn opgeteld.

Als je niks doet wordt je naar Compleet overgezet en betaal je dus i.p.v. 2 ineens 3 euro.
Met als voordeel dat je garanties op bepaalde (welke?) aankopen hebt, die je nooit nodig zal hebben.
Je krijgt wat rente die nooit kostendekkend zal zijn, want dan kan je beter een spaarrekening openen.
En je kan 3 dagen rood staan zonder rente, terwijl een automatisch aanvulling al jaren in te stellen is.

Je wordt smerig tactisch gepusht naar Compleet met een mooi verhaal én (erger nog) door niet duidelijk aan te geven wat je alternatief is, waardoor je jezelf genoodzaakt voelt om dan maar voor die duurdere te kiezen. Maar trap er niet in. 

Reageer