SNS

Wat kan SNS Bank leren van andere banken?

  • 23 mei 2011
  • 8 Reacties
  • 12421 Keer bekeken

Jullie geven hier regelmatig commentaar over het doen en laten van SNS bank. Zou je ons ook kunnen laten weten hoe we het doen in relatie tot de concurrenten? Dus:- Welke ervaringen heb je met andere banken?- Hoe vind je dat andere banken het doen in vergelijking met SNS? En wat vind je precies goed aan die andere banken?- Met welke diensten van de concurrent heb je goede ervaringen, en in hoeverre vind je dat wij onze diensten daaraan moeten aanpassen?Laat het ons weten... We zullen ons niet aangevallen voelen 🙂 en nemen je commentaar mee!Groetjes,Stefanie.

8 reacties

ik vind dat de snsbank het heel goed doet ,ook de afwerking vind ik prima.maar wat ik wel erg vind is de toegankelijkheid van de bank zelf.ik vind dat er maar weinig snsbanken zijn,althans hier in het zuiden kom je niet zomaar een snsbank tegen,en de regiobank en snswinkel dat vind ik een beetje verwarrend,ik ga toch graag liever naar een solide bank toe en ik vind dat de sns erg spaarzaam is met bankfilialen.maar ik moet zeggen ,ik heb nooit problemen met de snsbank en ik vind ook dat er weinig storingen zijn,ik vind ook dat de snsbank toch wat persoonlijk en vriendelijk overkomt en dat gevoel heb ik bij een andere bank niet.een andere bank heeft ook wel goede service maar ze voelen zo eindeloos verweg aan.ik denk ook dat snsbank zich specialiseerd op internetbankieren en alleen dit .vind ik fout.ik voel me wel veilig bij de sns.ik vind de informatie van waar banken zijn wat weinig.wat ik een zeer grote plus vind van de snsbank is ,ik reis nogal veel door geheel europa en scandinavie en overal waar ik kom wordt mijn bankpas(wereldpas)zonder moeite geaccepteerd.alleen op een zeer enkele plaats niet zoals bij het duitse adac(wegenwacht)op enkele plaatsen niet.maar de sns wereld pas is idd een echte wereldpas zonder moeite,het heeft mij dan ook in het buiteland vaak uit de brand geholpen .zoals bij pech onderweg met de camper of op onverwachte en kleine plaatsen gaat de koop gewoon zonder enkele moeite.dit is een erg vooruitstrevende service die ik bij een andere bank moeilijker vind.ik denk dat er niet veel is wat de snsbank van een andere bank kan leren en dat vind ik ook goed zo want dat maakt van de snsbank de snsbank en geen kopieeraparaat.ik denk dat het eerder andersom is.ik ga nooit uit van de enorme administratieve kant van de bank .maar de praktiese kant van de sns is toch wel hartsikke goed.najah uh buiten de bereikbaarheid van een bankfiliaal dan maar dit wordt op andere terreinen meer dan goed gemaakt.mischien mag het soms wel wat hindernissen geven dit kan heelaas nooit geheel worden uitgesloten maar ik heb het gevoel dat bij de snsbank totaal geen sprake is van oncorrectheden of oncorrecte handelingen.
Reputatie 4
Badge +1
wow, wall of text

tl; dr
Dank voor deze uitgebreide toelichting Karltje. Denkt de rest er ook zo over?

Er zijn vast wel zaken waar we van andere banken kunnen leren toch?
Beste Karltje,

Bedankt voor je open en uitgebreide mening over SNS Bank. Graag reageren we op je verbeterpunten: het aantal SNS Filialen en het punt dat SNS Bank zich teveel richt op internetbankieren.

Steeds meer mensen willen gemak en de vrijheid om zelf te kiezen wanneer ze hun bankzaken regelen. Dat laatste gebeurt meer en meer thuis via internet. Daardoor hebben mensen veel minder behoefte aan een traditioneel bankkantoor. Met de nieuwe SNS Winkel passen we onze dienstverlening hierop aan. Internetbankieren is daarom ook een belangrijk onderdeel geworden.

Ook voor klanten die de voorkeur geven aan een bezoek aan een SNS Filiaal, willen we er graag zijn. Onze 150 bankkantoren maken plaats voor 300 winkels, waar we je graag persoonlijk te woord staan. De SNS winkel is doordeweeks, op koopavond en op zaterdag geopend.

Via de volgende link vind je een SNS Winkel bij jou in de buurt:

http://www.snsbank.nl/web/particulier/klantenservice/zoek-een-winkel.html

Met vriendelijke groet,

Tibor
SNS Bank Webcare
nou een ventstertje op de sns bank site waar ik mijn postcode of straat kan intypen om de dichtsbijzijnde bankfiliaal te vinden zou niet gek zijn.dan vind ik ook vlugger een sns betaalautomaat.
http://www.snsbank.nl/zakelijk/klantenservice/zoek-een-winkel-of-geldautomaat.html

Grt., K.
Dank je @Karltje en KKoenen. KKoenen, super dat je dit voor ons geplaatst hebt.
http://www.snsbank.nl/zakelijk/klantenservice/zoek-een-winkel-of-geldautomaat.html


auw die had ik niet gezien.

Reageer