Sticky

Nieuw of al bekend? Stel jezelf voor!


Toon eerste bericht

714 Reacties

@Ferd,
Dank je wel.
Valt mij op dat de sfeer hier beduidend anders is dan bij ING, waar ik ook ooit eens heb geprobeerd iets zinnigs bij te dragen.
Voel me ook ietwat overweldigd door de bank-inhoudelijke kennis van sommigen van de aanwezigen.
Goedemorgen Hillie,

Wat leuk om te lezen dat jullie zijn overgestapt naar SNS en dat je je meteen hebt aangemeld voor de community. Het is altijd leuk om nieuwe leden te verwelkomen. Ik ben benieuwd welke onderwerpen je aanspreken en schroom vooral niet om je mening te geven :)
Hillie schreef:

Valt mij op dat de sfeer hier beduidend anders is dan bij ING, waar ik ook ooit eens heb geprobeerd iets zinnigs bij te dragen.

Dit interpreteer ik als een positieve opmerking naar het SNS forum toe:cool:. Kan je die opmerking wat duiden, wat voor verschil zie je vooral?

De aantallen bezoekers zijn op dit forum wat kleiner vergeleken bij hele grote banken of providers (even mijn referentiekader), maar in tegenstelling tot ING stelt SNS nog wel belang in het actief houden van haar community. Wel is wel een verschuiving te zien naar platformen als Facebook en Twitter.

Naar mijn persoonlijke mening is een web community niet zomaar uitwisselbaar met een vraag-antwoord hub op Facebook of Twitter. Daarvoor verschillen ze teveel van rol. We kunnen dus een gokje wagen om in te schatten wanneer ING haar community weer gaat reanimeren. Mijn vermoeden is dat daar een management-varkenscyclus overheen moet gaan om dat zonder gezichtsverlies te kunnen doen. Ik geef het dus een jaar of 2 a 3. Misschien sneller wanneer ING het contract met haar huidige topman wegens een aanhoudend gebrek aan sociale intelligentie bij deze persoon vervroegd beëindigd.
Hi! Met veel plezier stel ik mezelf aan je voor, mijn naam is Evelyn en ik woon in Leiden. Na mijn loopbaan bij (onder andere) Fortis Bank Communicatie en V&D Webcare werk ik sinds kort voor SNS in Utrecht. Net zoals enkele andere collega's zal ik regelmatig tips en informatie delen en mensen met vragen en/of opmerkingen persoonlijk helpen. Met andere woorden: ik heb een droombaan! In mijn vrije tijd ben ik een sportief typje, ik ga regelmatig naar de sportschool en geniet het meest van cardiotrainingen lessen zoals Steps en Zumba. Tot zover & tot snel!
Reputatie 1
Welkom Evelyn,
Bekende basis: mijn roots liggen ook in Leiden. Ik kom er nog wel eens omdat mijn vader er nog steeds woont. Maar de herkenning van de binnenstad is er toch niet meer, want in 42 jaar is er uiteraard gigantisch veel veranderd.
Maar ik voel me nog steeds een beetje Leidenaar.
Reputatie 2
Evelyn welkom! Mooi om te lezen dat je veel ervaring meeneemt. Kom je Marijke vervangen of ligt er meer in het verschiet voor jou (de rol van community manager staat volgens mij ook nog steeds open).
Je woont in een mooie stad, waar ik af en toe kwam omdat mijn dochter daar studeerde.

Op een goede samenwerking!

@Koos, nooit aan je accent je afkomst gemerkt.
Reputatie 1
Tja, mijn zangcapaciteiten zijn beperkt...
Leuk heren Toppers!
Hartelijk dank voor het warme welkom @Koos & @eRik19. Marijke is uniek en natuurlijk niet te vervangen :$ maar ik verheug me op nuttige gesprekken en het delen van boeiende informatie met alle leden van de community :D We spreken elkaar, groet! Evelyn
Reputatie 2
Hallo Evelyn,
ik ben zo blij dat ik je hier zien
ik weet niet waaraan ik dat verdien
maar ik ben blij dat ik je hier zien
-----:?
Gelukkig horen jullie mijn "zang" niet (mijn vrouw zei op te houden):D .
Welkom Evelyn, maak er wat van, pak je kansen.
Groet,
Ben :cool:
PS Leiden? Heb er niet zoveel mee, moet van een vriendin soms hele verhalen horen over "Leidens verzet" oid en het eten dan. :?
Hallo. Ik ben Drieske, vader van 2 tienerdochters. Oud motorcoureur 125cc en sedert 2015 gepensioneerd trucker met 7.1 miljoen km's onder de voeten. Ik heb bewust onlangs mijn groot rijbewijs niet verlengd omdat ik definitief een punt wilde zetten. Goed gedaan want men schreeuwt nu om truckers dus ik kan niet meer in de verleiding komen. Punt is punt. Heb ik jaren met mijn truck het milieu belast, thans ben ik vriendelijker bezig. Ik berijd namelijk een NIU E-scooter en draag bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit in mijn woonplaats. Wat muziek betreft ben ik een fan van Paul Rodgers bekend als zanger van o.a. Free, Bad Company, The Law, The Firm en de laatste jaren als zanger van Queen op wereldtournee geweest.
@Evelyn,
Nog maar twee weken actief als moderator en nu al zo veel nieuwe items gelanceerd. Dat belooft wat! Hopelijk geeft het weer wat meer dynamiek in de community. Nu nog even opgenomen worden in het rijtje van moderators aan de rechterkant van deze pagina. En natuurlijk heel veel succes in je nieuwe baan!
JanStel schreef:

Hopelijk geeft het weer wat meer dynamiek in de community. En natuurlijk heel veel succes in je nieuwe baan!Hallo @JanStel,

Hartelijk dank voor je enthousiaste bericht, dat aardig van je. Ik heb het erg naar mijn zin bij SNS en door alle reacties en gesprekken voel ik me nu al thuis :)
Reputatie 1
@Evelyn,
Je bent inmiddels één van de meest actieve moderatoren op de community, maar je staat nog steeds niet in het team vermeld, voor zover ik het kan zien. Tel je nog niet mee? :D
Koos schreef:

@Evelyn, tel je nog niet mee? :DHoi @Koos,

Ach, zo'n aardig bericht raakt me, dankjewel voor je attente reactie. We hebben aan 'de achterkant' mijn rol veranderd naar moderator. Als het goed is kom ik nu ook tussen mijn collega's te staan, we houden het in de gaten!

Reageer

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)