SNS

Tester gezocht voor onze nieuwe website

  • 5 februari 2016
  • 6 Reacties
  • 351 Keer bekeken

Vorig jaar ging het eerste deel, de hypothekensite, van onze vernieuwde website live. Het ontwikkelteam is nu druk bezig met het onderdeel 'betalen'. Komende woensdag 10 februari wordt dit deel, over betalen, getest door consumenten. Hiervoor willen we ook graag een lid van de community uitnodigen.

Als tester loop je de volledige flow van informatie zoeken tot product aanvragen door op de nieuwe website. Hiermee willen we achterhalen of de opzet en de content van de nieuwe website helder is.

We zoeken een klant die:
- tussen de 18 en 60 jaar is
- een actieve betaalrekening heeft
- wel eens via internet aankopen doet
- een smartphone heeft

Voldoe jij aan dit profiel en heb je woensdag 10 februari van 11.30 tot 13.00 uur tijd en zin om mee te werken aan de usablility test? Stuur dan een mail naar community@sns.nl met daarin je naam, postcode, huisnummer en telefoonnummer.

6 reacties

Reputatie 3
Badge +1
Ik voldoe helemaal aan het profiel, m.u.v. de dag en het tijdstip. Helaas...
Same here 😕
Wat jammer!
Laat ik nu voorbij aan die 60jr zijn! Waarom eigenlijk 60jr??
Groet,
Ben 🆒
Badge
Dat ligt eraan of het ook op afstand kan of niet!
@Ben, dit heeft te maken met de doelgroep spreiding, we hebben al een 60 plusser in het testteam zitten en willen het testen met een zo gevarieerd mogelijke doelgroep.

@ReinoutS, dat gaat helaas niet. De test wordt gedaan op een beveiligde testomgeving. Daarnaast mis je de context die we laten geven door de interviewer. Het is dus echt van belang dat de tester naar Utrecht komt.

Reageer