SNS

Update Mobiel Bankieren app medio december

  • 18 november 2016
  • 84 Reacties
  • 7626 Keer bekeken


Toon eerste bericht

84 reacties

Hoi Sjaakie93 en Laurens,

We verwachten in het eerste kwartaal van 2017 te beginnen met het testen van contactloos betalen met je mobiele telefoon. Het is nog niet bekend hoe dit eruit gaat zien.
Nou, aan de ene kant fijn dat de vinger nu gebruikt kan worden om in te loggen, maar ik mis nog steeds het "langverwachte" hypotheekoverzicht die eigenlijk voor oktober in de planning stond.

Hoi Sjaakie93,

Er is nog geen nieuws over het hypotheekoverzicht in de mobiele app.Goedemorgen, fijne Kerst gehad Dennis?

Wanneer is er wel nieuws? Dit duurt al sinds oktober dat deze optie niet is toegevoegd. Waarom zeggen jullie zoiets überhaupt als het zolang niet erin komt?

Dan moet er wel iets gigantisch mis zijn toch of dacht iedereen we gaan maar weer eens lekker vakantie nemen? Grt en alvast de beste wensen.
Hoi Sjaakie,

Leuk dat je het vraagt, mijn kerstdagen waren erg gezellig. Heb jij het ook leuk gehad? We brengen jullie graag op de hoogte van updates waar we aan werken, maar onverwachte omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat (een deel van) een update teruggedraaid of uitgezet wordt. In dit geval bleek er een fout te zitten in het hypotheekoverzicht, waardoor het niet live gezet kon worden. Zodra het overzicht 100% foutloos is, zetten we hem live en melden we dat in dit topic.
Hoi Dennis..ik zit op Cran Canaria (nu wat bewolking helaas) met 23 graden en over het algemeen veel zon. Ik ben hier met mijn dochtertje en vriendin en het is erg gezellig. We bbqen bijna elke avond, maar vanavond hebben we soep blijkbaar.

Prima bedankt voor de uitleg. Zou fijn zijn als het binnenkort 100% goed is idd.
Dat klinkt heerlijk. In dat geval voel ik me vereerd dat je toch de tijd neemt om op een aantal topics te reageren. Veel plezier gewenst.
Ik ben zeer blij dat voor Windows Mobile 10 de QR-code bij Ideal betalingen goed werkt. Ik maak er altijd gebruik van.
Dat maakt mijn avond helemaal goed, Simon. Leuk om te lezen dat je er blij mee bent.
Wat is er allemaal gewijzigd in de laatste update (versie 4.17.0)?
Wat is er allemaal gewijzigd in de laatste update (versie 4.17.0)?
Hoi Bram,

Deze had je nog tegoed: hier vind je een overzicht van de laatste update.

Reageer