SNS

Sticky

Het SNS Team stelt zich voor

  • 27 juni 2019
  • 21 Reacties
  • 28561 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4
Het SNS Team stelt zich voor
Het SNS Team bestaat uit SNS Moderators die een oogje in het zeil houden op het forum, informatie delen en vragen beantwoorden. Daarnaast zijn er SNS Medewerkers die de moderators vanuit hun vakgebied ondersteunen of uit eigen interesse meelezen en/of reageren.

Wie zit er in het SNS team?
Het team moderators bestaat uit: Sanne, Sven, Jeroen, Ilona,Tibor, Monique, Vroni, Geesje, Karin, Marieke, Marjolein, Simone, Iris, Nicolet, Marcel en Evelyn. Samen doen we iedere dag ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en een glimlach op je gezicht te toveren. Hieronder maak je kennis met het team en lees je meer over wie we zijn en wat we doen.21 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Hoi! Met veel plezier stel ik mezelf aan je voor, mijn naam is Evelyn na mijn loopbaan bij (onder andere) Fortis Bank Communicatie en V&D werk ik voor SNS op het hoofdkantoor in Utrecht. Regelmatig zal ik tips geven of informatie delen en daarnaast mensen met vragen en/of opmerkingen persoonlijk helpen.In mijn vrije tijd ben ik een sportief typje, ik ga regelmatig naar de sportschool en geniet het meest van kracht- en cardiotrainingen. Ik kijk ernaar om je op de community te ontmoeten. Tot zover en tot snel, groet Evelyn.

Reputatie 3
Badge
Hoi allemaal, mijn naam is Sven en samen met mijn vriendin en 2 zoontjes woon ik in Groningen. Inmiddels werk ik bijna 4 jaar bij SNS, waarvan de laatste 2,5 jaar voornamelijk op onze social media kanalen. Jullie zijn bij mij aan het juiste adres voor antwoorden op alle vragen op het gebied van onze producten en diensten. In mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer en hou ik ervan om te boksen en te surfen. We spreken elkaar snel. Groet, Sven
Reputatie 1
Hallo allemaal, ook ik stel me graag voor. Mijn naam is Ilona, 38 jaar en ik woon met mijn gezin in het prachtige Groningen. Vanuit een studie Vastgoed en Makelaardij ben ik in het bankwezen gerold en sinds 2009 werk ik met veel plezier bij SNS. Naast contact met onze klanten via telefoon, chat en mail ben ik sinds 2 jaar ook onderdeel van dit leuke Webcare-team. Mijn vrije tijd besteed ik vooral met mijn 2 kleine kinderen en daarnaast hou ik erg van reizen, taarten bakken en in alle rust een boek of tijdschrift lezen. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan op de Community of via 1 van de andere kanalen. Tot snel. Groetjes, Ilona
Reputatie 3
Badge
Hoi allemaal,

Ook hierbij stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Sanne, 33 jaar jong. Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen. Voor mijn studie European Business Fashion Management in het pittoreske Doorn, ben ik verhuisd naar Utrecht en in deze mooie stad heb ik 7 jaar gewoond. Nu woon ik met mijn zoon weer in het hoge noorden en sinds 2015 werk ik bij SNS waar ik me voornamelijk bezig houd met onze social media kanalen.

Na mijn studie heb ik gewerkt als Inkoop assistent en storemanager bij verschillende grote modeketens. De stap naar het bankwezen is misschien vreemd, maar voelde voor mij heel natuurlijk. Mensen helpen en dan juist met hun financiën is persoonlijk en geeft voldoening.
Mijn hobby’s zijn reizen en koken (vooral de Italiaanse keuken). Daarnaast fitness ik en besteed ik veel tijd aan mijn zoon, vriend en vrienden. Met een zoon van bijna 5 is dat nooit saai :)

Wil je meer weten? Vraag het me gerust. Ik kijk ernaar uit om jullie vragen te beantwoorden en met elkaar in gesprek te gaan.
Badge +1
Hallo allemaal,

Ook ik stel me graag nog een keertje voor. Mijn naam is Tibor, ik ben 34 jaar en sinds 2009 werk ik bij SNS. Je hebt me vast wel eens zien langskomen op de community. Ik ben opgegroeid in Maastricht en ik woon sinds 2002 in Utrecht. Ik ben een levensgenieter, sport graag en reizen is een passie van me. Onlangs ben ik in Colombia geweest: een enorme aanrader. Naast de fascinerende steden en indrukwekkende hikes vond ik het een verademing dat het land nog niet in de greep is van ‘massatoerisme’.

Ik was bij de geboorte van SNS Community aanwezig. Het is mooi om te zien dat we nog steeds groeien. Graag zet ik deze weg met jullie voort.
Reputatie 1
Hoi allemaal,

Mijn naam is Monique en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Groningen. Inmiddels werk ik al 10 jaar bij SNS, waarvan de laatste 2,5 jaar op onze social media kanalen. Jullie kunnen mij vragen stellen op het gebied van onze producten en diensten. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn man en kinderen, maar ik ga ook graag boksen of keepen voor mijn zaalvoetbalteam. We spreken elkaar snel.

Groet, Monique
Hoi allemaal, met veel plezier sluit ik aan in het voorstelrondje. Mijn naam is Jeroen, opgegroeid in Friesland en ‘volwassen’ geworden in Groningen. Na mijn studie HEAO MER Bank- en Verzekeringswezen ben ik via omwegen bij SNS terechtgekomen. Daar help ik onze klanten al meer dan 10 jaar met al hun financiële zaken. Als ik vrij ben, dan ben ik graag onderweg. Dan kan een spannend tripje naar het buitenland zijn, maar ik vind het ook heerlijk om op mijn mountainbike door het ruige Groningse land te fietsen. Graag tot snel op de Community. Groetjes, Jeroen.
Hallo allemaal, mijn naam is Vroni en ik werk nu bijna 2 jaar bij SNS. Via social media help ik jullie graag en hoop zo het contact persoonlijk te houden. Deze community is een mooi kanaal om echt met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen en tips te delen. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en spreek ik af met vrienden en familie. Tot snel, groet, Vroni
Hallo 'Groningers', reizen jullie elke werkdag op en neer van Groningen naar Utrecht? Of zit er in het hoge noorden ook een (vaste) werkplek om jullie werk uit te voeren of werken jullie vanuit huis? Ik ben daar gewoon benieuwd naar.
Reputatie 3
Badge
Hier een Groninger 🙂 We hebben hier een vaste werkplek (kantoor). Daarnaast reis ik regelmatig naar Utrecht en is het ook mogelijk om thuis te werken, wat ideaal kan zijn.
Dat verklaart waarom er 'zoveel' 'Groningers' in het team zitten. Er gaat toch niets boven ..............
Hallo allemaal,

Ook ik stel me graag nog een keertje voor. Mijn naam is Tibor, ik ben 34 jaar en sinds 2009 werk ik bij SNS. Je hebt me vast wel eens zien langskomen op de community. Ik ben opgegroeid in Maastricht en ik woon sinds 2002 in Utrecht. Ik ben een levensgenieter, sport graag en reizen is een passie van me. Onlangs ben ik in Colombia geweest: een enorme aanrader. Naast de fascinerende steden en indrukwekkende hikes vond ik het een verademing dat het land nog niet in de greep is van ‘massatoerisme’.

Ik was bij de geboorte van SNS Community aanwezig. Het is mooi om te zien dat we nog steeds groeien. Graag zet ik deze weg met jullie voort.

Hallo Tibor,

Ik weet niet wat er mis is met jou of je tekst, maar het valt op dat jouw bijdrage hier de enige is die geen like heeft gekregen van Evelyn. Dat roept vragen op..... ☺
Reputatie 5
Badge +4
Haha touché @Koos, ik was me van geen kwaad bewust. Onze @Tibor heeft gelijk mijn like gekregen hoor. En jouw reactie ook 😉
Reputatie 2
Badge
Hallo allemaal,
Mijn naam is Geesje en sinds april 2009 werk ik bij SNS. Ik woon in het mooie Drenthe, waar ik mijn hobby's wandelen en fotograferen naar hartenlust kan uitvoeren.
Graag help ik jullie met jullie vragen op de community, ik kijk uit naar onze samenwerking.
Reputatie 1
Hallo allemaal, ook ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Karin, ben 46 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Eelde. Ik werk 10 jaar bij SNS Klantenservice en sinds een jaar op Webcare. Ik hou van lekker eten en het aanmoedigen van mijn kinderen tijdens sporten. Ik kijk ernaar uit om je vragen te beantwoorden. Tot snel en groetjes Karin
Reputatie 1
Hallo allemaal, mijn naam is Marieke. Samen met mijn man en dochter woon ik in de provincie Groningen. Als klein meisje bracht ik mijn volle spaarpot al naar SNS. Ik voelde me er altijd welkom. Inmiddels werk ik zelf 15 jaar bij SNS. De eerste jaren was dit op het kantoor te Winschoten en daarna ben ik met veel plezier verplaatst naar de klantenservice in Groningen. Klachtenmanagement ondersteunen en de opleiding budgetcoach volgen gaven me de laatste tijd energie. In mijn vrije tijd geniet ik van onze dochter, ga ik naar de sportschool en ben ik gek op reizen. Ik spreek jullie binnenkort. Groet, Marieke
Hoi, ook ik stel me graag aan jullie voor: Mijn naam is Nicolet en sinds 2009 werkzaam bij SNS in het noorden van het land (schijnt nogal een dingetje te zijn in communityland 😉) Ik woon in Drenthe, dé fietsprovincie bij uitstek. Deze community is een mooie manier om met elkaar in gesprek te gaan. Ik hoop je dan ook gauw te treffen.
Hoi allemaal, wat leuk dat ook ik me aan jullie mag voorstellen 🙂 Ik ben Iris en ik woon in het verre noorden. Ik durf te Wedde dat je er nog nooit van hebt gehoord 😉 Ik ben een actieve, enthousiaste, trotse moeder van 2 stoere jongens die van een grapje houdt. Ik werk al 10 jaar met veel plezier bij de SNS. Ik verheug me erop om jullie vragen te beantwoorden en met elkaar in gesprek te gaan.

Groet Iris
Hallo allemaal,
Mijn naam is Marjolein. Ik woon in een plaats vlakbij Groningen met mijn dochter. Vanaf 2008 werk ik bij SNS. Op de kantoren in Assen en Beilen ben ik begonnen. Nu werk ik al lange tijd bij het Centraal Klant Team in Groningen. Jullie kunnen mij vragen stellen op het gebied van onze producten en diensten. Tot snel.
Groetjes Marjolein
Reputatie 1
Hoi allemaal, leuk om mij hier kort voor te stellen. Ik ben Marcel, woon met mijn vriendin en peuter dochter in Zuidlaren (Drenthe). Ik werk sinds oktober 2009 bij SNS en tik komende maand het 10e jaar aan. Als levensgenieter mag ik in mijn vrije tijd graag koken, wat ik bij Four Roses heb geleerd. Daarnaast doe ik geregeld aan tennis om tijdens de 3e helft plezier te hebben. Als laatste mag ik graag reizen en dat is tegenwoordig vaker dichterbij, dan verder weg. Tot snel op de community!
Hallo 🙂
Ook ik doe graag mee met dit voorstelrondje. Ik ben Simone en inmiddels al 25 jaar in dienst bij deze fijne werkgever. Ik ben begonnen op kantoor in de stad Groningen. Na vele jaren werk ik nog steeds met veel plezier bij SNS, maar nu op de klantenservice. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn man en kinderen. Ook spreek ik graag af met vrienden en ben ik sportief bezig. Ik spreek je snel.
Groetjes Simone.

Reageer