Sticky

Het SNS Team stelt zich voor


  • SNS Topper
  • 659 reacties
Dit is het topic waar het SNS Team zich voorstelt.

Het SNS Team bestaat uit SNS Moderators die een oogje in het zeil houden op het forum en vragen beantwoorden (ook wel webcare), SNS Medewerkers die de moderators vanuit hun vakgebied ondersteunen of uit eigen interesse meelezen of reageren en de community manager.

Het moderatieteam bestaat uit:
Tibor
Dennis
Peter
Marijke

Samen doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen en hopelijk een glimlach op je gezicht te toveren ;-)

Kijk hieronder om meer te weten te komen over het SNS Team.

12 Reacties

Hallo allemaal,

Ook ik stel me graag nog een keertje voor.

Ik ben Tibor, 29 jaar en werk sinds 2009 bij SNS Bank. Je hebt me vast wel al een keer langs zien komen op de community. Ik ben opgegroeid in Maastricht en woon sinds 2002 in de Randstad. Ik ben een levensgenieter, sport graag en reizen is een enorme passie van me :cool:.

Ik was bij de geboorte van SNS Community aanwezig; mooi om te zien dat hij langzaam volwassen wordt! Graag zet ik deze weg met jullie voort ;).
Hi all,

Mijn naam is Dennis de Vries, 30 jaar oud. Het kan goed zijn dat jullie mij al eens zijn tegengekomen, ik werk sinds maart 2009 bij SNS Bank. Ik woon samen met mijn vriendin in Groningen. In navolging opTibor kan ook ik heugelijk nieuws delen; in augustus verwachten wij een kleine :).

In mijn vrije tijd sport ik graag; zo ben ik actief voetballer en in de zomermaanden ga ik graag beachvolleyballen of trek ik erop uit met mijn racefiets. Verder staan natuurlijk gezellige avondjes met vrienden en reizen hoog op mijn lijst.

Als lid van het webcareteam en moderator hoop ik samen met jullie de community tot een succes te maken :D
Hallo allemaal,

Ook ik zal me nog een keer voorstellen.
Mijn naam is Peter Roose. Van mijn 36 jaar ben ik er al 15 werkzaam bij SNS Bank. In diverse functies was en ben ik betrokken bij de Klantenservice van SNS Bank. Vanwege mijn specialisatie, beleggen, word ik regelmatig ingeschakeld voor het beantwoorden van beleggingsvraagstukken op de Community. Ik ben daardoor met name aanwezig op het beleggingsgedeelte.

Buiten het werk om geniet ik veel van mijn privéleven met mijn vrouw en twee dochters van 4 en 2. Versterking is gelukkig voor mij op komst. We verwachten in september een zoontje.
Naast het gezinsleven ben ik o.a. actief met een vriendenteam in het zaalvoetbal en een penningmeesterschap bij een zeer actieve buurtvereniging. Daarnaast blijf ik me persoonlijk ontwikkelen met allerhande cursussen. Tijdens het 'forensen' lees ik graag een boek in de trein, en aan het eind van de dag heb ik een lekkere hoekbank die mij comfort biedt bij het struinen langs sport en komedie op tv.

De community is een mooie plek waar klanten van SNS Bank met vragen, tips en opmerkingen terecht kunnen. Veel hiervan kunnen we meenemen in het verbeteren van onze dienstverlening. Laat daarom vooral van je horen!
Hallo allemaal,

Hierbij stel ik me ook graag nog een keertje voor.

Ik ben Tineke, 29 jaar en werk net als Tibor sinds 2009 bij SNS Bank. Jullie hebben mij ongetwijfeld al vaak voorbij zien komen op de community. Tibor en ik zijn in februari 2011 begonnen met SNS Webcare en we modereren sinds eind 2011 ook SNS Community.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Friesland, waar ik tot mijn 18e heb gewoon. Hierna ben ik in Groningen gaan studeren en wonen. Tot een dikke maand geleden woonde ik in Groningen en reisde van Groningen naar Utrecht voor het werk. Sinds een maand woon ik in Amsterdam, met onwijs veel plezier. Ik heb een stuk minder reistijd en geniet van het leven in Amsterdam. :)

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden en vriendinnen; avondjes borrelen en uiteten. Verder hou ik net als Dennis ook erg van reizen.

Ik heb de community groter zien worden en hoop dat we deze met z’n alleen naar een hoger niveau kunnen tillen. Tot snel. :)
Hallo allemaal,

Ik ben Marijke, 24 jaar en helemaal nieuw op de community. Ik werk sinds september 2015 bij de Klantenservice van SNS. Dus ik ben nog vrij nieuw binnen het bedrijf. We zijn de afgelopen weken opgeleid tot 'Webskiller'. Dit betekent dat ik, samen met 4 andere collega's, naast het werk bij de klantenservice ook voor SNS Webcare ga werken. Daar heb ik super veel zin in!

Ik heb Media en Entertainment Management gestudeerd in Leeuwarden. Zelf kom ik uit Appingedam, in het hoge noorden. Ik speel (alt)saxofoon en zit bij een harmonie orkest. Verder houd ik erg van fotografie. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om leuke uitstapjes te maken en leuke dingen te doen.

Ik heb erg veel zin om jullie te gaan helpen bij al jullie vragen en aan de slag te gaan met jullie suggesties. We komen elkaar binnenkort vast tegen.
Hi communityleden,

Ik wil mij graag voorstellen als kersverse moderator. Ik ben Stefan, 33 jaar en werk sinds augustus 2015 voor SNS op de klantenservice.

Ik ben vorige maand voor het eerst vader geworden. Een grote verandering, maar het mooiste dat me is overkomen. In de schaarse vrije tijd die ik nog over heb probeer ik een rondje te fietsen op mijn racefiets of een bezoek te brengen aan de schaakclub waar ik lid van ben. In het verleden was ik amateurwielrenner en heb ik een marathon gelopen. Ook speel ik graag op mijn gitaar.

De komende tijd ga ik jullie van antwoorden voorzien op al jullie servicevragen op dit prachtige forum.
Hoi allemaal,

Ook ik stel me graag even voor. Ik werk ruim 16 jaar bij SNS in diverse ‘klantcontact’ functies. Sinds anderhalf jaar help ik onze klanten en andere belangstellenden ook op de social media. En vanaf nu dus ook hier op de community.
In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal onder het genot van een goed glas wijn. Verder hou ik van koken, lezen en reizen. Als het lekker weer is, pak ik de racefiets om in de omgeving van Utrecht rond te toeren.
Ik kom jullie snel tegen op de community :).
Dag allemaal,

Ook ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jeroen, 38 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Surhuisterveen, een klein plaatsje in Friesland. Tijdens mijn studie heb ik de overstap gemaakt naar de stad Groningen. Na bij verschillende banken te hebben gewerkt, heb ik in 2009 de keuze gemaakt voor SNS. Sinds een aantal maanden maak ik onderdeel uit van ons gezellige webcareteam.

Op dit moment ben ik druk met het zoeken naar een leuk appartement in de stad. De tijd die ik overhoud besteed ik graag aan reizen en het bijwonen van concerten en optredens van mijn favoriete bands. Daarnaast trap ik geregeld een balletje in het park of je vindt me in het poolcafé.

Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur. Als je vragen hebt; stel ze vooral. Dan maken we er samen een mooie tijd van.
Hallo allemaal,

Hierbij stel ik me voor. Mijn naam is Ingrid, 36 jaar oud. Ik ben deels in Nederland en deels in Australië opgegroeid. Na mijn studie ‘Commerciële Economie’ heb ik gereisd en gewerkt op een cruiseschip en als reisbegeleider in Brazilië en Spanje. In 2008 ben ik teruggekomen naar Nederland en gaan werken voor SNS. Sinds kort versterk ik het webcareteam.

Ik ben net verhuisd naar een leuk appartement vlakbij de stad Groningen. Mijn hobby’s zijn reizen, mijn honden, rennen en canicrossen. Dat laatste is rennen, maar dan met de hond. Toch een vak apart, daarom zet ik het apart bij.

De komende tijd ga ik jullie helpen met jullie vragen. Heb je een vraag of tip voor mij, laat het me weten.
Hoi allemaal,

Ook hierbij stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Sanne, 31 jaar jong. Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen. Voor mijn studie European Business Fashion Management in het pittoreske Doorn, ben ik verhuisd naar Utrecht en in deze mooie stad heb ik 7 jaar gewoond. Nu woon ik met man en zoon weer in het hoge noorden en sinds 2015 werk ik bij SNS en sinds kort voor webcare.

Na mijn studie heb ik gewerkt als Inkoop assistent en storemanager bij verschillende grote modeketens. De stap naar het bankwezen is misschien vreemd, maar voelde voor mij heel natuurlijk. Mensen helpen en dan juist met hun financiën is persoonlijk en geeft voldoening.
Mijn hobby’s zijn reizen en koken (vooral de Italiaanse keuken). Daarnaast fitness ik en besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Met een zoon van 2,5 is dat nooit saai :)

Wil je meer weten? Vraag het me gerust. Ik kijk ernaar uit om jullie vragen te beantwoorden en met elkaar in gesprek te gaan.
Hoi allemaal,

Ook ik stel mij graag voor op de community. Mijn naam is Vroni en werk sinds kort bij SNS voor Webcare. Ik ben 26 jaar, woon in Egmond en heb Communicatiemanagement gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie, bak ik diverse recepten en probeer ik dit er ook weer zoveel mogelijk af te sporten.

Ik heb zin om op de community aan de slag te gaan en vragen of opmerkingen op te pakken.
Goedemiddag allemaal,

Voor de oplettende communitybezoeker: ik heb een aantal voorstelberichten verwijderd. Dit zijn berichten van oud werknemers. Op deze manier houden we dit topic overzichtelijk en actueel.