SNS

Instellingen Op de hoogte

  • 29 september 2011
  • 6 Reacties
  • 11870 Keer bekeken

YES :::: YES ::::: YESEs fangt an .....

Groet,

Ben

6 reacties

Ik wilde dit nieuwsartikel hier ook nog posten (onder SNS Community discussies), voor de uniformiteit en zodat nieuwe leden die in de toekomst gaan zoeken op 'op de hoogte', deze instellingen makkelijk kunnen terugvinden...Hoop dat jullie dit een zinnige verbetering vinden! Laat me jullie reacties weten...Groetjes,Stefanie. InstellingenOp elke SNS Community pagina vind je nu een 'Op de hoogte' button. Klik daarop en je ontvangt automatisch e-mails over nieuwe activiteit op deze Community pagina.Afmelden is net zo eenvoudig: de button is nu veranderd in 'Stop op de hoogte'. Klik daarop en je ontvangt geen e-mails meer.Er zijn nog meer mogelijkhedenWil je wijziging aanbrengen in je op de hoogte? Ga dan naar je Gebruikersprofiel. Dit doe je door op je profielfotootje in de rechterbovenhoek te klikken. Onder het tabje ?Mijn op de hoogte? kun je daar bijvoorbeeld het aantal maximale e-mails dat je per week/per dag ontvangt aanpassen.Je kunt ook aangeven dat je op de hoogtes wilt ontvangen over alle nieuwe activiteit in bijvoorbeeld de 'Nieuws' sectie.Je ziet er verder een overzicht over welke pagina's je nu op de hoogte wordt gehouden. Door op 'verwijderen' te klikken, stop je de op de hoogte e-mails.Plaats je zelf een Discussie dan wordt je daar automatisch voor op de hoogte gehouden. (Ook dit kun je in Mijn op de hoogte verwijderen)We hopen dat jullie door deze nieuwe instelling makkelijker op discussies of andere onderwerpen kunnen reageren en beter op de hoogte zijn.
Ben , wat ben je snel!
Jij toch ook wel!!!

Moet wel, veel klagen dan ook veel opletten op de "verbeteringen"

Groet,

Ben

PS. Ziet er goed en simpel uit, me alvast voor "alles" aangemeld!!
Ja, ik ben net al mijn vrolijke nieuwsberichtjes aan het posten. Op de hoogte is net zo'n 10 minuten live.

Dank je! Laat je 't weten als je nog 'groeistuipen' ziet? Andere reacties @iedereen?

Groetjes en een mooie avond,
Stefanie.
Mijn eerste mailtje gehad;

Greetings, BigBen.

These are your messages

Updates for Discussie: Instellingen Op de hoogte

- SNS Community houdt je op de hoogte over Discussie: Instellingen Op de hoogte Lees hier meer http://www.snscommunity.nl/conversations/topics/instellingen-op-de-hoogte

- Een nieuwe reactie onder Instellingen Op de hoogte van Stefanie: Ben , wat ben je snel!? Lees hier meer

http://www.snscommunity.nl/conversations/topics/instellingen-op-de-hoogte#comment-611

Read more

http://www.snscommunity.nl/conversations/topics/instellingen-op-de-hoogt

--

This is an automatic message from SNS Community To manage your subscriptions, browse to http://www.snscommunity.nl/user/153/notificationJammer genoeg een beetje verwarrend, Engels en Nederlands door elkaar. Links werken goed.

Behoeft dus nog wel een beetje aandacht.

Groet,

Ben
Hi Ben,

Krijg je nog steeds je berichtjes in het Engels?

Ik denk dat dit kwam omdat je er zo snel bij was, dat het systeem nog niet helemaal ge-update was. Ik krijg ze namelijk wel in het Nederlands.

Laat maar even weten of dit probleem nog steeds speelt,

Viele Gruessen

Stefanie

Reageer