Sticky

Het nieuwe uiterlijk van SNS Community


Puntjes op de i
Het heeft even geduurd, maar de nieuwe jas van de SNS Community wordt fris, kleurrijk en overzichtelijk. Samen met InSided hebben we voor onze klanten en bezoekers gewerkt aan een aantrekkelijk en praktisch forum. Een grote vernieuwing is een spannend moment. Voor de livegang zetten we nog een paar puntjes op de i zodat alles vlekkeloos verloopt. Als er onverhoopt iets misgaat, zijn we stand-by. Ben je benieuwd wat er verandert? Dit kun je volgende week verwachten:
  • De vormgeving is aangepast, het ziet er frisser en sprankelijker uit
  • De indeling is overzichtelijker waardoor je topics gemakkelijk kunt vinden
  • Er komen meer mogelijkheden om foto's en video's te gebruiken

Is jouw koppie erbij?
We verheugen ons op de introductie van de vernieuwde community en nodigen je graag uit om volgende week een kijkje te nemen. Als het zover is laten we het in dit topic weten. Je kunt dan gelijk met ons meepraten en vragen stellen.

We horen je graag
Je mening over het nieuwe forum vinden we belangrijk en interessant. Laat je weten wat je ervan vindt? Veel dank en tot ziens op de community!

3 Reacties

Reputatie 3
Spannend, zo opeens. Ben heel benieuwd....
Wat leuk dat je zo geïnteresseerd bent @Sanne, ik kijk met belangstelling uit de de reacties en ik hoop natuurlijk dat je de veranderingen positief vindt.
Goed nieuws!
Morgen gaan we live met de vernieuwde community. Waar jullie voorheen gewend zijn om in te loggen vanuit Mijn SNS (zogenaamde single sign on), is dit vooralsnog niet mogelijk. Omdat binnenkort het oude platform niet langer wordt ondersteund moeten we overstappen naar het nieuwe platform.

Hoe werkt het?
Je Mijn SNS account en je community account zijn twee verschillende accounts. Nadat de nieuwe community live is, kun je niet meer inloggen met je Mijn SNS account.

Wat moet je doen?
Log je normaal gesproken in via de community, dan verandert er voor jou niks.
Log je normaal gesproken in vanuit Mijn SNS, dan geldt voor jou onderstaande:
  • Klik op 'Inloggen' bij de community
  • Klik op de 'Wachtwoord vergeten?' link
  • Gebruik je e-mail of username om een nieuw ge-update wachtwoord te krijgen en toegang tot de nieuwe community

We zien jullie graag op de vernieuwde community :D