SNS

Highlights in de maand november

  • 27 november 2018
  • 0 Reacties
  • 19781 Keer bekeken

Reputatie 5
Badge +4
Later als ik groot ben
Onlangs was SNS te zien in het tv-programma 'Later als ik groot ben'. Hierin nam de 11-jarige Sara Alberts voor één dag de functie van onze directeur over. Als directrice van SNS kreeg Sara verschillende opdrachten voor haar kiezen. Zo moest ze onder andere een vergadering voorzitten en een paar belangrijke beslissingen nemen.

Slim leren omgaan met geld, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom werken we mee aan een geldlesprogramma, staan onze medewerkers voor de klas tijdens de ‘Week van het Geld’ en vind je bij ons veel informatie over jongeren en geld. Heb je de uitzending gemist? De RTL4 tv-uitzending met Sara kun je hier bekijken. Veel plezier!

Aflossingsblij
De campagne Aflossingsblij van de gezamenlijke banken in Nederland is om mensen te stimuleren om te bekijken of de aflossingsvrije hypotheek nog passend is. Ook op onze community vindt een boeiend gesprek over dit onderwerp plaats met als titel: Hoe werkt het ook alweer precies met een aflossingsvrije hypotheek? Een aantal mensen deelt hun eigen ervaringen, sommigen zijn erg blij met hun aflossingsvrije hypotheek, anderen geven tips. Wil je deelnemen aan deze conversatie, klik dan hier. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Meer hypotheeknieuws
Sinds kort kunnen starters zónder advies, maar met begeleiding online een hypotheek afsluiten. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar moet je wel genoeg van hypotheken weten en écht een beginner op de woningmarkt zijn. Je kunt ons natuurlijk gewoon bellen als je vragen hebt. En als je het halverwege toch te spannend vindt, dan zit je nergens aan vast. Je kunt tijdig altijd nog stoppen met online aanvragen en alsnog samen met een adviseur de hypotheek afsluiten. Lees hier alles over online afsluiten.

0 reacties

Geen reactie

Reageer