SNS

Wat zou jij veranderen bij SNS Bank?

  • 12 april 2011
  • 37 Reacties
  • 19509 Keer bekeken

Beste communityleden,Graag zouden we hieronder van jullie willen weten wat je het liefst zou veranderen bij SNS Bank, en dan vooral waarom je dat zou veranderen.Alvast bedankt,Liz

37 reacties

1. Als je een deposito aanvraagt dat dezelfde tenaamstelling geven als de rekening waarvan je het aanvraagt.

Als je een rekening van een minderjarig kind met een ouder als WV hebt, kan dat niet na inloggen maar moet je dat via de webite doen. Dat is onlogisch!

2. Deposito aanvragen duurt bij SNS een aantal dagen, bij andere banken 1 of 2 minuten. Daar maak je het zelf aan zonder tussenkomst van medewerkers die fouten maken.3. Als SNS een foute tenaamstelling maakt en dat zelf ontdekt, dan dient SNS de klant te benaderen met een wijzigingsvoorstel en niet de zaak afdoen met "dan moet de klant maar actie beginnen".4. Als een minderjarig kind een deposito wil, geeft SNS, als je niet oplet, (a) de moeder een spaarrrekening op haar eigen naam en wordt (b) het desposito op naam van de moeder gezet. Dat is onlogisch en juridisch onjuist.
Beste mensen als wij geld thuis hebben en die naar bank wille storten aan de balie dat vinden wij echt een probleem

bij onze SNS Bank.

Wim.
Mijn grootste wens is dat de SNS beloofd dat er over 5 jaar niemand binnen de SNS (Reaal) meer verdiend dan de minister president (€180.000) en dat alle bonussen geen onderdeel meer uitmaken van het belonings systeem (worden afgeschaft dus). Helaas moet ik constateren dat het ook binnen de SNS nog gemeengoed is te denken dat "men" het verdiend!! Nee dus, het wordt gewoon afgepakt van de klanten en die kunnen bijna geen nee zeggen, want de andere banken doen hetzelfde. Voor diegene die het niet met deze suggestie eens is: ga eens een half jaar "werken" in een (bijv.) verpleeghuis met navenante salaris.

Groet,

Ben
1. Ook als zakelijk bankierder stel ik prijs op persoonlijk contact. Mijn ervaring is te vaak geweest dat ze me bij de balie niet kunnen helpen, geen afspraak met me kunnen maken, en dat ik dan maar weer een formuliertje in moet vullen. Als ik dat had gewild, had ik niet bij de balie gestaan, beste mensen.2. Durf buiten je bekende wegen (out of the box) te denken. ABN AMRO geeft je de mogelijkheid je boekhouding automatisch te integreren, Rabo kun je een kluis met persoonlijke gegevens gebruiken. Wat doet de SNS Bank, waardoor jullie uniek zijn, waardoor ik bij jullie wil blijven?
wat wil ik het liefste veranderen bij sns?

m'n saldo natuurlijk; dat blijft maar laag....
maar serieus; graag nog meer 1 loket benadering

zo heb ik nu contact over de techniek/inhoud webformulier, en ook

met een ander over de inhoud;

en als ik dan vraag of antwoord nog lang duurt krijg ik weer een nieuw 'gevalsnummer' ,

en vriendelijke belofte dat binnen zoveel weken......

verwarrend hoor! hihi
graag een automaat om te kunnen storten;

nu moeten we naar postkantoor met stortingskosten,

en via bureaucratie kan je kan met moeite gedeelte compensatie krijgen....

ik ben toch gewoon bij mn eigen bank om zaken te doen?!
meer en deskundig(er) personeel in zg. 'winkel' zou fijn zijn,

dan word ik misschien geholpen ipv doorverwezen naar zelfhulp etc;

ik kom toch juist omdat ik er zelf niet simpel uitkom?!

zoals ik al tegen de bank zei via ander kanaal; als in commercial blije klant een gesprek mag verstoren,

mag ik dan komen storen om mn frustratie te uiten? 😉
Als ik een "kantoor" zoek in Ede (toch ook weer niet een kleine gemeente met 108.000 inwoners) vind ik alleen een kantoor waar je geen geld op kan nemen, geen geld automaat is, en wat bij bezoek helemaal geen bankantoor is maar een SNS-Winkel blijkt te zijn. Persooneel met weinig kennis maar zeer correct gekleed. De gaatjes van de spelden van het nieuwe overhemd en de vouwen zijn nog te zien

Ook de geldautomaten in het centrum blijken vaak buiten werking of leeg. Als je dan meer dan 250? wilt opnemen heb je dus een probleem.

Ik vraag me af all ik grotere bedragen wil opnemen waar ik dan moet zijn. Veenedaal? Of is dat ook zo'n fantastische SNS winkel?

SNS bank, denk meer vanuit de behoefte van je klanten en niet van de styling specialisten. Wees authentiek.

Overigens ook een positieve reactie: de hypotheekadviseur kreeg van mij een volle 10 in de survey. Dus niet allen kritiek
Reputatie 4
Badge +1
@jaap

alle SNS-filialen zijn tegenwoordig SNS-Winkels zover ik weet...
Hoi allemaal,

Voor alle nieuwe leden: Welkom op de Community. Dank voor jullie reacties en suggesties! Keep 'm coming!!!

Zijn er nog andere leden die ideeen hebben over dit onderwerp?

Liz
Als de SNS-winkels nu in zekere mate een wat te beperkt aanbod hebben aan voorzieningen, dan zou je tussen de winkels, en het contact aldaar met de klanten, enerzijds, en de internetvoorziening, die via de thuis-pc verloopt, anderzijds, een uitbreiding kunnen maken van de telefonische dienstverlening. Die gaat momenteel, zo heb ik de indruk, vooral over de meer 'gewichtige' zaken. Als een specifiek ingerichte telefonische dienstverlening, facilitair voor allerlei kleinere zaken, daar aan zou worden toegevoegd; als de telefoon-info wat laagdrempeliger zou zijn, zou dat misschien passend zijn bij het huidige concept. Zo'n nevenpoot, naast de bestaande telefonische service, kan natuurlijk specifiek vorm worden gegeven.
Beste Scotch, Jaap, Wittengenooi, NV, BIgbro

Dank voor jullie waardevolle reacties tot nu toe. Ik zie dat veel verbeterpunten te maken hebben met SNS Winkels. De afgelopen tijd is er veel veranderd op gebied van dienstverlening die SNS Bank biedt. Het grootste verschil is dat SNS Bank steeds meer producten en diensten aanbiedt via het internet. Zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je je bankzaken wilt regelen. Daar tegenover staat dat we steeds meer SNS Winkels openen en geldautomaten plaatsen. Want we willen nog steeds dicht in de buurt zijn als je vragen hebt of geld wilt opnemen. Dat wil niet zeggen dat er niet iets kan misgaan. Als er in jouw omgeving veel geldautomaten buiten werking zijn, dan zoeken we dat voor je uit. Als je geen goede ervaringen hebt met de service in een SNS Winkel of via onze telefonische dienstverlening, dan willen we hier graag verder over praten. We willen we jullie van harte uitnodigen om maandagavond 18 april deel te nemen aan een chatsessie met directeur Ton Timmerman. Hier kun je op "directieniveau" uitleggen hoe wij onze dienstverlening op gebied van winkels en advies kunnen verbeteren. Je kunt je opgeven via info@snscommunity.nl het begint om 19.00 uur.
Big Ben en Kalahari,

@ BigBen, of jouw wens over 5 jaar de uitkomt, durf ik niet te voorspellen . Voor nu kan ik wel vertellen dat de Raad van Bestuur van SNS REAAL over 2010 geen bonus heeft gekregen. Dit geldt ook voor Henk Kroeze (CEO SNS Retail Bank).

@Kalahari80, we komen nog terug op jouw reactie
Ik zou toch ook graag bij de sns shops een pin automaat willen. Nu wordt ik daarvoor naar de andere kant van de stad verwezen, als ik bijv een nieuwe pas wil testen. Laaste keer moest ik daardoor steeds heen en weer lopen tussen de sns shop en de pin automaat.
Steeds bij mijn geld kunnen op het moment dat ik dat wil, zonder bureaucratische rompslomp.

Dus:

- niet eerst briefjes moeten sturen als ik meer dan 25.000 wil overboeken.

- niet op de pinautomaat zien dat ik mijn maximum voor die dag heb opgenomen en dus niet bij mijn eigen geld meer kan.

- niet te horen krijgen dat ik een bepaald bedrag niet met pin kan betalen bij een ondernemer, omdat de bank dat niet toestaat.
Badge
De SNS Winkel op het Stadhuisplein in Rotterdam is op zaterdag en zondag de hele dag gesloten (in tegenstelling tot wat op snsbank.nl staat; 'De SNS Winkels kennen ruimere openingstijden. De winkel zijn open tijdens winkeltijden, dus ook op koopavond en op zaterdag.'). Ik vind dat onlogisch, op een A-locatie je toko dichthouden op de enige dagen dat mensen tijd hebben om langs te komen.
Beste Kalahari80,

SNS Bank is voortdurend bezig haar processen te verbeteren. We willen je daarom bedanken voor je betrokkenheid. We zullen de genoemde suggesties doorsturen naar ons verberteam.

Hieronder zullen we nog even ingaan op de genoemde punten:

1. Een deposito- aanvraag een voor minderjarig iemand dient inderdaad voor de login te gebeuren. Internetbankieren is persoonsgebonden en op het moment dat de aanvraag wordt gedaan na het inloggen worden de gegevens van de contracthouder overgenomen en niet de gegevens van de (nieuwe) minderjarige rekeninghouder.2 Klanten die gebruik maken van Mijn SNS kunnen na inloggen direct een (spaar)rekening openen. De rekening wordt dan vrijwel direct geopend. Voor nieuwe (minderjarige) klanten wordt er na de aanvraag ook dezelfde dag een rekeningnummer aangemaakt en de bijbehorende overeenkomsten verstuurd.3. Als een bestaande klant een aanvraag doet en hierbij per abuis afwijkende gegevens invoert, dan wordt dit door ons systeem herkend en de aanvraag afgewezen. De klant wordt hier dan over ge?nformeerd.4. Het is bij een rekeningaanvraag van belang dat de gegevens van de gewenste rekeninghouder worden ingevoerd onder het kopje ?rekeninghouder?. Op het moment dat er een rekeningaanvraag wordt gedaan voor een minderjarig iemand, zal het systeem automatisch vragen wie de ?wettelijk vertegenwoordiger? is. Op het moment dat dit correct gebeurt, zullen er geen andere personen worden aangemaakt als rekeninghouder.Met vriendelijke groet,

Tibor

SNS Bank Webcare
Wat mij betreft mag de sns wel eens wat meer mee gaan lopen met de huidige ontwikkelingen. Ik zit helemaal niet te wachten op iemand die pro actief mij opbelt (alsjeblieft zeg!) maar zorg dat die informatie duidelijk tot mijn beschikking komt wanneer ik inlog. De internetbankieren pagina is totaal niet persoonlijk. Dat kan anders.

Daarnaast zou ik heel graag willen dat er een app beschikbaar komt waardoor ik kan internetbankieren via mijn mobiele telefoon. Neem maar een voorbeeld aan die van de Rabobank, die is handig, praktisch, je kunt inloggen zonder token en kunt zelfs geld overmaken via de app. Ideaal.

En als laatste is het natuurlijk van de zotten dat je overal nog getekende formuliertjes voor in moet vullen. Ik heb zojuist de aanvraag ingediend voor een extra digipas. Ik krijg het formulier van de SNS bank digitaal aangeleverd maar ik mag deze niet ondertekenen, scannen en terugsturen. Terwijl ik u kan verzekeren dat de combinatie van het verzenden van een document digitaal vanuit een emailadres dat van mij afkomstig is een stuk veiliger is dan een document dat is ondertekend en over de post naar u toe gaat. Enig idee wat daar allemaal mee fout kan gaan? Ik stel voor dat u deze procedure zo snel mogelijk verbetert.
verander bloos de snsbank niet nog verder,straks wordt het kapotgefunctioneerd.werkt prima zo
Beste Gerdyheek,

Bedankt voor je bericht en verbeterpunten. Twee weken geleden hebben we gereageerd op je input in een andere discussie. De ingebrachte verbeterpunten komen inhoudelijk overeen met je input in de andere discussie. Daarom hebben we hieronder ons antwoord gekopieerd:

SNS Bank is bezig met voorbereidingen om de documentverwerkingsprocessen te digitaliseren. Helaas neemt het inregelen van deze veranderingen veel tijd in beslag. Naast de systemen die hierop aangepast moeten worden, dient de identificatie van de klant te blijven voldoen aan de wettelijke regelgeving.
Als je het ondertekende Mijn SNS contract en de kopie van het geldig legitimatiebewijs nog niet per post hebt teruggestuurd, mag je deze ook per e-mail sturen naar [email]webcare@sns.nl[/email]. Wij zorgen er dan voor dat de documenten op de goede afdeling terecht komen. De digipas zal hierna binnen 5 werkdagen in de bus vallen. We hopen dat dit op korte termijn een standaard procedure wordt.
Zoals Sanne ook al aangeeft, de SNS Bank iPhone App is op zeer korte termijn beschikbaar.


Met vriendelijke groet,

Tibor
SNS Bank Webcare
Liz, ik reageer ook op dit bericht van je. Als je volgende mail leest krijg je wellicht ideeen als antwoord op je vraag. Vr. gr. Een gefrustreerde klant

Hallo Kim, Je weet dat ik in het recente verleden geen goede ervaringen heb gehad met de SNS. Ik wil graag mijn ervaringen van de laatste tijd met je delen. Ik heb vanuit de nasleep van mijn verbouwing een structureel gat van circa 5000 euro opgebouwd wegens overschrijding van het budget. Ik ben al een tijdje bezig om het ene gat met het andere te dichten met behulp van credit cards etc. Op een gegeven moment is door overmatige roodstand mijn krediet ingetrokken bij de SNS, zonder aankondiging of bericht en natuurlijk net op een moment dat ik het erg hard nodig had. Enfin. Inmiddels heb ik alles weer redelijk op de rit waarbij ook een aantal een aantal telefoontjes gepleegd zijn naar achterstandenbeheer. Ik ben bij achterstandenbeheer terecht gekomen via het kantoor op het Nolensplein. Ik dacht dat het effectief zou zijn om even persoonlijk langs te komen om mijn situatie toe te lichten en om vervolgens afspraken te maken. Tot mijn verbazing was dit niet mogelijk en kreeg ik op een papiertje een 073 nummer in mijn handen gedrukt. Toen ik dit nummer belde bleek het inmiddels ook nog eens gewijzigd te zijn. Ik heb vervolgens maar het nummer gebeld dat de stem op het bandje mij gaf toen ik het eerste 073 nummer belde. Achterstandenbeheer bel je alleen als jij de bank hard nodig hebt. Er bestaat blijkbaar een causaal verband tussen de wachttijd bij deze instantie van de SNS en de mate waarin je deze afdeling van de bank nodig hebt. Ik heb onderstaande regel gekopieerd uit mijn telefoonrekening. Hieruit is af te lezen dat ik een uur en vijf minuten aan de lijn heb gehangen. Wellicht nog schrijnender is, dat ik na deze een uur en vijf minuten heb opgehangen en nog steeds niemand gesproken heb. Ik heb onlangs een keer nog langer in de wacht gezeten. Bovendien ervaar ik het contact met sommige van deze medewerkers als denigrerend. Sommige laten duidelijk merken dat je hen erg hard nodig hebt en dat vind ik op zijn zachts gezegd vervelend. 06 ******** 13.05.2011 12:45:38 Bellen naar vaste 31736832222 01:05:06 ? 5,87 Maar goed, na enige contacten met achterstandenbeheer stond ik weer bijna 4000 euro in de plus en kon ik volgens de medewerker weer mijn kredietlimiet laten instellen door een aanvraag te doen. Deze procedure werkt net als het aanvragen van het lopende krediet dat ik vorig jaar na onze afspraak tot vervelens toe en uiteindelijk onsuccesvol heb aangevraagd. Ik heb dus netjes het formulier gedownload, ingevuld, loonstrookjes bijgevoegd en opgestuurd. Geen reactie van de SNS. Na zelf gebeld te hebben met achterstandenbeheer bleken er nog blokkades op mijn rekening te zitten. De aanvraag bleek afgewezen. Deze blokkades zijn er toen meteen afgehaald en mij werd verzocht om nogmaal dezelfde aanvraag in te sturen (!?!?). Met frisse tegenzin heb ik dit maar weer gedaan. Dus ik stond bijna 4000 in de plus, geen blokkades op de rekening en ik kon, volgens de medewerker tot maximaal 2400 euro kredietlimiet aanvragen. Ik heb dus voor de tweede keer de kredietlimiet aangevraagd. Vandaag kreeg ik wel bericht. Wat denk je? Afgewezen! Zonder reden. Ik heb dus maar weer met 0900-1850 gebeld (na slechts 8 minuten wachten) met een vriendelijke doch enigszins naieve dame. Zij heeft een en ander uitgezocht en mij de reden van de weigering verteld. Mijn aanvraag was te hoog of mijn uitgaven en inkosten patroon was niet goed, een van de twee (?) Of ik nog een keer de aanvraag in wilde dienen!? Voor welk bedrag dan wel, dat kon ze me niet vertellen, maar een lager bedrag zou best eens kunnen lukken. Ik krijg inmiddels de indruk dat de toekenning van dit limiet gepaard gaat met een zwieper aan het 'SNS rad van kredietlimiet', dat door pure willekeur ergens op een bedrag uitkomt tussen de 0 en de 2500 euro... En volgens de procedure, zo vertelde de SNS dame, kon het bedrag dat wel mogelijk is, niet in een telefonisch overleg naar beneden bijgesteld worden en niemand weet ook hoe hoog de kredietlimiet is die ik dan wel moet aanvragen. Maar toch blijft deze vriendelijke dame uitleggen 'hoe het werkt' en telkens herhalen dat ik het gewoon nog maar eens moet proberen... en nog eens... en nog eens... want dat is de procedure. De dame begreep niet echt dat deze wijze van met je klant omgaan niet erg effectief is, maar nog belangrijker, voor de klant erg frustrerend is. Het probleem, aldus jouw welwillende collega, is dat ik het niet begrijp, want ik moet gewoon nog een keer opnieuw aanvragen. Ze heeft het in ieder geval wel minstens 10 keer uitgelegd. "Misschien lukt het dan wel?" Ik doe al jaren mee met de staatsloterij en voor de staatsloterij vind ik dit motto: "misschien lukt het dan wel", beter passen. Tot zover mijn ervaringen. Nu wil ik enkele conclusies verbinden aan deze ervaringen. Tot vandaag had ik er vertrouwen in dat het allemaal wel geregeld zou worden, maar door deze laatste ervaring is er iets geknapt. Ik begrijp dat de SNS een internetbank wil worden (de bank van kortingpakkers) en ik begrijp best dat jullie alle dienstverlening centraal willen regelen ik begrijp ook dat dit wat minder soepel gaat als vroeger, toen ik gewoon met echte mensen op een SNS kantoor zaken kon doen. Dit is echter te gek. Ik wil gewoon niet zo behandeld worden. Ik ben langer dan 25 jaar klant van de SNS en ik heb een smetteloze historie gedurende deze 25 jaar. Ik ben het afgelopen half jaar in een moeilijk parket terecht gekomen en juist op dat moment als ik hulp nodig heb van mijn bank, waar ik al 25 jaar klant ben, wordt ik op deze manier behandeld. Ik heb het gevoel dat ik moet bedelen op een moment dat ik in een kwetsbare positie terecht ben gekomen. Niemand verdiept of interesseert zich in mijn situatie Ik wordt bij het SNS kantoor weggestuurd en ik moet naar een call center bellen. daar moet ik eerst een uur wachten tot ik te woord wordt gestaan. Vervolgens wordt ik als een gekke Henkie verzocht om een aantal keren dezelfde omslachtige aanvraag te doen. Als ik hier vervolgens een opmerking over maak dan ligt het aan mij want ik begrijp het niet. Dit is dus de bank waar ik de komende 30 jaar mijn financiele zaken moet regelen? Als ik een probleem heb sta ik in de kou. Elke medewerker van de SNS verschuilt zich achter dezelfde uitspraak: "ja daar kan ik ook niks aan doen, ik heb de regels niet bedacht" of "daar heb ik helaas geen invloed op" Het enige dat nog ontbreekt (en dat zou me nu ook nog niet eens meer verbazen) is een brief van de SNS waarin wordt aangegeven dat ik niet meer gewenst ben als klant, omdat ik het niet begrijp. Wellicht zijn de pesterijen die ik het afgelopen jaar heb moeten ondergaan wel veel effectiever om van mij af te komen. Oh ja, ik heb ook nog een klacht ingedien en een bericht geplaats op SNS community nadat ik zelfs de moeite heb genomen om een profiel aan te maken. Je zult het misschien niet geloven, maar ik wacht nog steeds op een reactie. Ik vraag mij werkelijk af wie dit bedacht heeft? Het 0900 nummer, de internetdienstverlening, de hokjesdenken-afschuif-cultuur? SNS bank is duidelijk de bank van kortingpakkers. Goedkoop is echter duurkoop. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die klant willen zijn van een bedrijf die zo met hen omgaat. Ik kan mij niet voorstellen dat de SNS straks uberhaupt nog klanten heeft. Ik wil dan ook graag aanbieden om mijn verhaal nog eens te komen doen en het liefst bij die ene bonusverslinde topman van de SNS die aan de basis heeft gestaan van dit fantastische nieuwe business model, dat de SNS heeft gesmeed tot deze moderne en schitterende parel uit het bankwezen: de SNS bank, bank van kortingpakkers! Ik was net bij mijn ouders, ook al decennia klant bij SNS. Die kunnen ook niet wachten om over te stappen, maar die kunnen niet want ze hebben al een aantal jaren een achtergestelde lening bij de SNS voor een aanzienlijk bedrag. Bij afsluiten werd de verwachting geschept dat het twee keer per jaar mogelijk was om deze lening te gelde te maken. Deze lening kan volgens de SNS momenteel niet meer te gelde gemaakt worden, want volgens de SNS wil niemand deze lening overnemen!? Logischerwijs nu het probleem van mijn ouders. Mij ouders zijn dus niet naar IceSave gegaan en niet naar DSB. Deze DSV-IceSave mensen, de echte ultieme kortingpakkers, krijgen nu allemaal hun geld terug, maar niet mijn ouders, die dachten een veilige keuze gemaakt te hebben bij een solide Nederlandse bank door op advies van deze bank een product te kiezen met het resultaat dat ze nu niet eens meer aan hun eigen geld kunnen. Een hele geruststelling was de uitspraak van de SNS 'dat ze er mee bezig zijn'. Mijn ouders zijn bijna 70 jaar, dus ik hoop dat de SNS nog iets regelt voordat het te laat is. Ik zou graag zien dat ze nog volop kunnen genieten van hun oude dag. Beste Kim, ik mag jou persoonlijk graag en ik hoop dat je uit mijn relaas kunt aflezen dat ik echt mijn uiterste best heb gedaan om in de tijd van internetbank en kortingpakkersmentailiteit klant te mogen zijn van de SNS, maar ik moet je helaas mededelen dat ik gefaald heb. Ik kom er niet doorheen, ik voel mij in de steek gelaten, ik heb het gevoel dat er misbruik van mij gemaakt wordt als ik in een vervelende situatie zit, ik heb het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt, ik heb het gevoel dat ik (excuses voor de woorden die nu volgen, maar zo voel ik het) als een domme mongool behandeld wordt. En volgens de SNS bank ligt dat ook nog eens aan mij. Toen wij vorig jaar met elkaar spraken was ik voornemens om weer terug te gaan naar de SNS met al mijn bank- en verzekeringszaken. Ik had niet eens echt de intentie om verder te kijken. Toen had je mij al aan de SNS kunnen binden. Vervolgens is mijn vertrouwen licht ingedeukt met het lopende-krediet incident. Nu, met de ervaringen van de laatste tijd ben ik tot de conclusie gekomen dat ik gewoon geen klant meer wil zijn van de SNS bank. Op dit moment voel ik mij opgelucht. Ik ben blij dat dit gebeurd is want stel je eens voor dat ik de domme beslissing had gemaakt om mijn financiele leven bij een bedrijf onder te brengen dat zo met haar klanten omgaat. Geef mijn portie maar aan Bassie. Ik zeg daarom onze afspraak voor maandag af. Ik vind het jammer dat ik met jou geen zaken kan doen, maar blij dat ik weldra van de SNS dragonder verlost ben. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te informeren
ABN-amro en Rabobank hebben een app voor op zowel de iPhone als iPad waarmee je buiten alleen saldo opvragen ook transacties kunt verrichten zonder gebruik van een digipass. Dat is zeer handig en gebruiksvriendelijk.

Wanneer komt SNS bank met een dergelijke app waarmee je ook transacties kunt verrichten?
@Tomramakers, bedankt voor je vraag en leuk dat je ons op de hoogte houdt van app ontwikkelingen. We hebben je vraag doorgegeven aan de verantwoordelijke persoon binnen SNS, maar vanwege zijn vakantie zal feedback wat langer op zich laten wachten. Sorry daarvoor.

We kunnen je wel alvast laten weten dat SNS Bank bezig is met het verder onwikkelen van de iPhone app en dat je in de toekomst functieuitbreiding kan verwachten. Lees hier bijvoorbeeld hoe we met hulp van communityleden en anderen een beter inzicht willen krijgen in welke functies jullie van de ideale SNS App verwachten: de uitslag van onze iPhone app ontwerpwedstrijd
Beste Tomramakers,

Graag reageren we op je vraag over de iPhone App.

Op dit moment hebben we inderdaad een iPhone App waarmee je je saldo kunt opvragen. Deze kan ook gebruikt worden op de iPad, een volwaardige iPad-App hebben we echter nog niet.

Momenteel zijn we het project ?mobiel bankieren? in de steigers aan het zetten. Dit is nog een heel gedoe met de ICT-capaciteit en het selecteren van een externe partij die onze Apps gaat bouwen.
Na de zomer starten we met de bouw. Het streven is om Apps te maken voor de telefoons iPhone, Android, Blackberry en Windows Mobile. Transacties uitvoeren zonder digipas zal hoogstwaarschijnlijk ook een functionaliteit worden van deze nieuwe Apps.

Ook streven we ernaar op Apps te ontwikkelen voor tablets (iPad en Android). Waarschijnlijk zal deze tabletversie in eerste instantie grotendeels dezelfde functionaliteiten bevatten als de telefoonversie. We zijn al bezig met de plannen voor het komende jaar en ?mobiel? komt daar prominent in voor.

We houden je op de hoogte!


Met vriendelijke groet,

Tibor
SNS Bank Webcare

Reageer