SNS

Winst voor SNS Reaal!

  • 16 februari 2012
  • 4 Reacties
  • 14371 Keer bekeken

Winst voor SNS Reaal

SNS Reaal heeft vorig jaar 87 miljoen euro winst gemaakt. Het resultaat werd fors gedrukt doordat bijna een kwart miljard euro is afgeschreven op de vastgoedportefeuille.

Ook in 2010 zat het tegen met het vastgoed, toen leed SNS een verlies van 225 miljoen.

Zowel het bank- als verzekeringsbedrijf deed het vorig jaar goed. De bank kreeg er meer dan 100.000 klanten bij. Mede hierdoor steeg de winst tot 262 miljoen.


Buffer

De verzekeringstak maakte een winst van 257 miljoen euro. Wel ging het slecht met de levensverzekeringen. Op dochterbedrijf Zwitserleven moest ruim 100 miljoen euro worden afgeschreven.

SNS Reaal ligt op koers om aan de eisen van de Europese bankentoezichthouder European Banking Authority (EBA) te voldoen, zegt het concern. Begin december zakte SNS Reaal voor de kapitaaltest van de EBA. Eind juni moet de financiële buffer van de bank voldoen aan de eisen.

http://nos.nl/artikel/341589-winst-voor-sns-reaal.html

Niet gek toch?

Groet,

Ben

Ook tevreden over Reaal (SNS)?


4 reacties

Het was vanochtend een drukte van jewelste bij het hoofdkantoor van SNS Bank. Ik wilde om 8.00 uur door de hoofdingang naar binnen, maar dat ging niet 1-2-3! Er stond een RTL camera opgesteld en er liep al veel pers in de ontvangsthal. De jaarcijfers werden inderdaad bekend gemaakt.

@Ben, leuk dat je ons zo goed volgt. SNS Bank heeft het jaar positief afgesloten. En daar zijn we natuurlijk allemaal erg blij mee!
Reputatie 4
Badge +1
Als aandeelhouder zou ik absoluut niet tevreden zijn; aandeel is in een jaar gedaald van ? 3,70 naar ?1,98 slot gisteren.

In 2007 heeft dit aandeel nog op ?18 gestaan dus heeft een flinke klap gemaakt. Bron: http://www.belegger.nl/aandeel-SNS_REAAL.koersen
Als aandeelhouder zou ik absoluut niet tevreden zijn; aandeel is in een jaar gedaald van ? 3,70 naar ?1,98 slot gisteren. In 2007 heeft dit aandeel nog op ?18 gestaan dus heeft een flinke klap gemaakt. Bron: http://www.belegger.nl/aandeel-SNS_REAAL.koersen


Oei!!

Gelukkig beleg ik niet in SNS (Reaal), maar met SNS!

Groet,
Ben

Als aandeelhouder zou ik absoluut niet tevreden zijn; aandeel is in een jaar gedaald van ? 3,70 naar ?1,98 slot gisteren. In 2007 heeft dit aandeel nog op ?18 gestaan dus heeft een flinke klap gemaakt. Bron: http://www.belegger.nl/aandeel-SNS_REAAL.koersen


Tijden zijn veel en veel beter geweest, dat kopt @Sanne. Maar nu de financiele markt overal slecht gaat en de regels daarom (en terecht) worden aangescherpt, is het alsnog fijn dat we winst hebben gemaakt.....

Maar of de aandeelhouders blij zijn... Daar doe ik maar geen uitlatingen over 😉!

Reageer