SNS

Beantwoord

Pushberichten in mobiele app en mogelijkheid voor attenties over mislukte auto incasso's

  • 12 januari 2017
  • 2 Reacties
  • 4745 Keer bekeken

Goeieavond,

Wij zijn net overgestapt naar de SNS Bank. Vooralsnog gaat alles soepel.

Ik wilde graag wat dingen instellen zoals meldingen als je saldo onder een bepaald punt komt cq transacties die gedaan worden. Nu zie ik dat dit kan, maar dan wel alleen per e-mail. Wat goed is is dat je verschillende meldingen naar verschillende e-mailadressen kan laten sturen. Bij onze vorige bank kon dit maar naar 1 e-mailadres. Dus dat is top! Wat ik mis is dat ik kan kiezen voor pushberichten. Ik zou het liefst voor bepaalde meldingen pushberichten inzetten en voor bepaalde meldingen e-mail en voor weer andere meldingen zowel e-mail als pushberichten. Gaat dit bij de volgende update van de app komen?

Verder valt het me op dat ik geen meldingen aan kan zetten om mislukte automatische incasso's te tonen. Bij onze vorige bank kon dit wel. Je kreeg dan te zien dat je voor datum X (3 dagen na eerste poging) de tijd had om saldo bij te storten, zodat de incasso alsnog goed zou gaan.

Ik hoor graag of ik iets over het hoofd zie cq of dit eraan zit te komen.

Alvast bedankt!

Groetjes Femke
icon

Beste antwoord door Wouter 17 januari 2017, 11:11

Hoi Femke86,

Voor beide suggesties zijn plannen. Wanneer dit gerealiseerd wordt, is nog niet bekend.
Bekijk origineel

2 reacties

Hi Femke86,

Welkom op de community 🙂 Leuk dat je gelijk een vraag stelt en een paar goede suggesties doet. Of er plannen zijn voor pushberichten in onze mobiele app, dat weet ik niet. Dit vraag ik na bij een specialist. Het is mogelijk om een attentie in te stellen voor incasso's die eraan komen, maar inderdaad niet voor gemiste incasso's. Of hier plannen voor zijn, dat vraag ik ook na. Zodra ik een antwoord heb, kom ik bij je terug.

Om wegwijs te worden lees je het topic Welkom op de community door. In de Koffiekamer kom je meer te weten over andere leden en stel je jezelf voor.
Hoi Femke86,

Voor beide suggesties zijn plannen. Wanneer dit gerealiseerd wordt, is nog niet bekend.

Reageer